loader

Implantul AnyOne de la MegaGen. Simplu, sigur şi cu rezultate predictibile.

implant-dentar-in-tulcea-promident-ro

a3

Beneficii:                                                     

  • Design inovator
  • Etapa chirurgicală simplificată
  • Integrare rapidă şi durabilă cu structura osoasă
  • Timp de vindecare redus
  • Conexiune durabilă
  • Se salvează dinţi sănătoşi
  • Funcţia de masticaţie se poate relua imediat

Implantul AnyOne de la MegaGen se remarcă printr-un design inovator  care permite simplificarea etapei chirurgicale de inserare pentru medicul specialist, favorizând o recuperare rapidă a pacientului.

În urma unor îndelungi studii de cercetare, specialiştii MegaGen au creat un design unic al spirelor implantului, care permite o condensare progresivă a osului şi o dilatare controlată a crestei, obţinându-se o stabilitate primară excelentă şi o integrare optimă a implantului. Sistemul de implanturi AnyOne oferă beneficiile reducerii stresului asupra osului din jurul implantului, scăzând riscul resorbţiei osoase postimplantare, rezultatele fiind predictibile. De asemenea, MegaGen a dezvoltat o tehnologie avansată de tratare a suprafeţei implantului, denumită Xpeed, care activează celulele osoase în vederea realizării unei legături durabile între acesta şi ţesutul înconjurător.

a2

 

Diametrele implantului sunt variabile între 3,5-6mm, oferind soluţii atât pentru zona frontală cât şi cea laterală, eliminând astfel riscul de fractură in zona molară dacă se folosesc implanturi cu diametru mare.a4

Manşonul de la baza bontului protetic este acoperit cu un strat de nitrat de zirconiu ccea ce asigură o estetică excelentă atunci când este acoprit de gingie.

Cu implantul AnyOne dispunem de toate soluţiile protetice, datorită conexiunii protetice unice. Acum poți beneficia de rezultate estetice perfecte cu bonturi protetice individuale fabricate în laborator sau prefabricate, care permit realizarea unor lucrări protetice fără metal.

 

Etichete:

Share: