loader

Fațete Dentare


Poartă cu încredere un zâmbet strălucitor, frumos și mereu alb, obținut cu ajutorul tratamentelor de fațetare dentară de ultimă generație, de la Tender Dent.

Din grija pentru aspectul și sănătatea ta dentară, folosim doar materiale care reproduc cu precizie culoarea naturală a dintelui, obținând rezultate rapide și spectaculoase, pentru un zâmbet perfect.

Tratamentul cu fațete dentare este singura procedura stomatologică prin care poți alege orice nuanța de alb a dinților, independent de culoarea naturală a dinților tăi.

Fatetele dentare ceramice (porcelain veneers) sunt restaurarile cele mai fizionomice, dar si cele mai delicate, realizate din materiale care arata exact ca smaltul natural al dintilor tai. Cu ajutorul lor, medicii dentisti corecteaza multe imperfectiuni de ordin estetic ale zambetului, precum forma sau nuanta dintilor.

Un beneficiu extra al fatetelor dentare este faptul ca acestea pot corecta mai multe probleme estetice ale zambetului simultan, tratamentul avand o durata mult mai scurta si un grad de confort ridicat pentru pacient.


Share: