loader

Albirea dentară cu lampa de albire Beyond Command II

Beyond Command II

Albirea dentară nu este un proces nou, gelul de albire fiind folosit pentru prima dată în anul 1884. Din fericire, de atunci lucrurile au progresat foarte mult. Cea mai recentă contribuţie Beyond la albirea dinţilor este utilizarea unei lămpi de albire, numită uneori şi laser, care filtrează toată lumina UV periculoasă şi razele infraroşii, fiind astfel cea mai sigură procedură de albire a dinţilor de pe piaţă.

Sistemul Beyond Command este unul dintre cele mai avansate echipamente pentru albirea dentară, firma producătoare fiind lider global în designul şi producţia de aparatură profesională pentru estetica dentară. Având în spate ani de studii şi cercetări, aceste lămpi oferă rezultate excelente şi rapide, în condiţii optime de siguranţă, motiv pentru care Dental Advisor, cea mai prestigioasă revistă de stomatologie din SUA, a acordat note maxime produselor Beyond, în studiile efectuate.

Lampa operează cu o sursă puternică de lumină halogen şi dispune de filtrare şi ventilaţie excelentă, care asigură radiaţii şi căldură zero. Lungimea de undă obţinută este uniformă şi constantă, astfel timpul necesar unui tratament de albire a dinţilor este de numai 30 de minute.

 

Descrierea tratamentului:

Desciere

Albirea dinţilor este un procedeu utilizat în estetica dentară, având ca rezultat depigmentarea dentinei, în urma expunerii acesteia la peroxidul de hidrogen activat de lampă. În urma discuţiei cu medicul dentist despre aşteptările dumneavoastră de la acest procedeu, veţi urma un consult stomatologic pentru a putea rezolva orice potenţială problemă dentară, înaintea procesului de albire. Se va înregistra culoarea iniţială a dinţilor, pentru a putea evalua rezultatele tratamentului. Un depărtător flexibil de obraz va fi montat în cavitatea orală, iar ochii vor fi protejaţi cu ochelari speciali. Dacă va fi necesar, medicul va aplica un balsam pentru buze. Medicul dentist sau asistenta va aplica o barieră gingivală la baza dinţilor, protejnâd gingia de efectul gelului. Peroxidul de hidrogen va fi aplicat pe faţa externă a dinţilor expuşi, pe ambele arcade. Lampa de albire va fi poziţionată în faţa dumneavoastră, la 5-10 cm de suprafaţa dentară şi va funcţiona pentru 8-12minute, acest pas repetându-se de până la 3 ori. După terminarea celor 3 cicluri de albire, materialele utilizate vor fi îndepărtate, iar medicul dentist va înregistra din nou culoarea. Veţi fi uimit de diferenţa de nuanţă obţinută!

Cine poate beneficia de un tratament de albire?

Toţi pacienţii care îşi doresc dinţii mai albi. Tratamentul este mai eficient în cazul celor cu pete cauzate de diferiţi coloranţi alimentari sau tutun, însă această tehnologie permite şi albirea în cazul pacienţilor cu pete de tetraciclina, fluor sau cauzate de îmbătrânirea fiziologică. Nu pot beneficia de albire pacienţii care nu prezintă dinţi naturali.

Cât de albi vor fi dinţii mei după albire?

Rezultatele albirii pot varia, în funcţie de natura petelor şi de severitatea lor. Tratamentul poate fi adaptat cazului dumneavoastră, pentru a produce cele mai bune rezultate. Sistemul de albire Beyond va albi dinţii dumneavoastră până la culoarea lor naturală.

Cât dureaza rezultatele?

Acest lucru variază în funcţie de regimul alimentar, stilul de viaţă, igiena personală şi obiceiurile vicioase ale fiecărui pacient. Efectele durează, în medie, până la doi ani. Tratamente scurte de albire periodice sunt recomandate pacienţilor care consumă multă cafea, tutun şi alimente colorate.

Este tratamentul de albire a dinţilor dureros?

Este normal să simţiţi uşoare sensibilităţi după tratamentul de albire, însă marea majoritate a pacienţilor nu simt nimic. Această sensibilitate se poate resimţi atunci când respiraţi pe gură sau consumaţi alimente foarte calde sau foarte reci, însă acest simptom se va remite fără efecte secundare în maxim 48h. Un foarte mic procentaj pot simţi o sensibilitate ridicată şi o senzaţie de disconfort, în primele ore de la efectuarea tratamentului.

Multă lume alege să se bucure de albirea dintilor, mai multă decat vă imaginaţi. Un zâmbet alb şi strălucitor vă va spori încrederea în sine şi în propria imagine. Studiile arată că, oamenii cu dinţii mai albi, zâmbesc mai des si tind să stabilească uşor contactul vizual când sunt într-o discuţie, părând mai convingători. Tipic, oamenii nu vor observa din prima că dinţii dumneavoastră sunt strălucitori şi albi, însă se vor gândi că arătaţi foarte sănătos, fără a realiza de unde vine această impresie.

Etichete:

Share: